Brian Jensen

Bygningsansvarlig, pædagogisk medhjælper og praktikvejleder

Jeg er oprindeligt uddannet murer, men har i mange år arbejdet på specialskoler, hvor jeg både har støttet op om undervisning og stået for praktiske projekter. Jeg har særligt fokus på, at få læring fra bøgerne over i det praktiske. Det er nemlig ikke kun vigtigt med kloge hoveder, kloge hænder er mindst lige så meget værd. Og når begge tilgange stimuleres og pludselig hænger sammen og giver mening for eleven, så  ….

På Engvang – Den Grønne Skole er mine opgaver fordelt på praktiske opgaver i forbindelse med skolens bygninger og indretning og at støtte i undervisningen i klasserne med fokus på gode værdier og tryghed i det sociale rum. Madlavning er en af mine store interesser – både i køkkenet og over bål.

Sammen med min kone er jeg plejeforælder for et søskendepar på 4. år.