Helle Klixbüll

Jeg er uddannet lærer, designer samt advokatsekretær. Efter flere år i kontorverdenen, fik jeg mulighed for at gå tre år på Columbineskolen i København og beskæftige mig med design, tegning, tilskæring og syning på fuld tid. Det var her, jeg fik øjnene op for, at jeg faktisk ”brænder for”, dét at formidle.

Læreruddannelsen læste jeg på seminariet i Holbæk og mine linjefag er dansk, engelsk, religion og håndarbejde. Under min uddannelse havde jeg studiejobs i folkeskolen, som støtte for elever med forskellige diagnoser, og har efterfølgende helt eller delvis arbejdet med børn og unge indenfor specialområdet.

Gennem flere år har jeg undervist mellemtrins- og udskolingselever samt ført elever til eksamen og været ude som censor både i folkeskolen og ved private dagbehandlingstilbud.

De mest relevante kurser jeg gennem tiden har været på er bl.a. kursus i autisme, mentalisering, konflikthåndtering, Cooperative Learning, Læringsmiljø og Pædagogisk analyse, IT-rygsæk, praktisk/musisk undervisning samt udvidet førstehjælp.

I min fritid bruger jeg gerne tid sammen med familie og venner, dyrker krydderurter og grøntsager i min have, laver forskellige kreative projekter eller går ture ved vandet sammen med min hund.

Jeg har to sønner og har gennem flere år boet i Holbæk.