Kalle Bruus Jakobsen

Kalle Jakobsen

Jeg er uddannet social og special pædagog i 2018 på Campus Carlsberg tidligere Frøbel.

Tidligere har jeg erfaring med én til én autister, lavet socialt arbejde i ghetto områder på Nørrebro. Samt lavet frivillige workshops særligt med BMX, som er min store interesse.

Jeg bruger min erfaring med målgruppen og min standhaftighed i mit arbejde. Jeg befinder mig rigtig godt i undervisningssammenhæng og bruger min interesse for videnskab og store nysgerrighed for selv at lære nyt, til at lære fra mig.

Engvang-Den Grønne Skole giver mig mulighed for at være på en arbejdsplads, der er placeret lige midt i virkeligheden og hvor menneskelighed bliver sat i højsædet. Derudover går det hånd i hånd med min interesse for genbrug og bæredygtighed.

Jeg brænder for at hjælpe og gør det bedst ved at arbejde individorienteret og have kreativ frihed, samt friheden til at være mig selv.

Privat bruger jeg tid på mine tre børn og min store passion for cykler.