Kalle Bruus Jakobsen

Jeg er uddannet social- og specialpædagog i 2018 på Campus Carlsberg tidligere Frøbel.

Tidligere har jeg erfaring med én til én autister, lavet socialt arbejde i de såkaldte ghettoområder på Nørrebro, samt lavet frivillige workshops særligt omkring BMX, som er min store interesse.

Engvang-Den Grønne Skole giver mig mulighed for at være på en arbejdsplads, der er placeret lige midt i virkeligheden, og hvor menneskelighed bliver sat i højsædet. Derudover går det hånd i hånd med min interesse for genbrug, bæredygtighed og konstante læringsnysgerrighed.

Jeg brænder for at hjælpe og gør det bedst ved at arbejde individorienteret og have kreativ frihed, samt friheden til at være mig selv.

Privat bruger jeg tid på mine tre børn og min store passion for cykler, og så er jeg til min store begejstring lige blevet tilmeldt læreruddannelsen, som jeg sammen med en kollega tager over e-learning.