Karsten Sabransky

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og har både arbejdet ”på gulvet” og som institutionsleder, inden jeg blev selvstændig. Fælles for mine nuværende virksomheder er at skabe ordentlige arbejdsforhold og grøn bæredygtighed.

Initiativet til at starte Engvang – Den Grønne Skole udsprang af mine erfaringer med dagbehandlingstilbud og skoler som plejefamilie, samt af en vedvarende interesse for det socialfaglige felt.

Jeg ønsker at være med til at skabe et tilbud for sårbare børn og unge, hvor de mødes af fagligt dygtige, engagerede og empatiske voksne, der tør og formår at samarbejde med de unge.

Jeg ønsker at skabe en virksomhed båret af kongstanken om, at en stor grad af personlig involvering og indflydelse på virksomheden fremmer engagement og lyst til at tage ejerskab for opgaveløsningen.

Mine opgaver som formand for bestyrelsen for Engvang – Den grønne Skole bliver i forhold til skolens udvikling ”på de store linjer”. Jeg er en person, der har følerne ude i mange erhvervsmæssige og kulturelle sammenhænge, og jeg vil kunne bidrage med alternative ideer og forslag til aktiviteter og events for skolens elever.

Jeg bor i Sorø sammen med min hustru, børn og plejebørn.

Bestyrelsesformand
Mail ks@engvangskole.dk