Teddi Claus Normann Vang

Jeg er autodidaktisk kok, da mine forældre gennem mange år var forpagtere af restauranten i Knabstrup Hallen, hvor jeg tilbragt ufatteligt mange af mine vågne timer. Efterfølgende har jeg arbejdet i mange køkkener og som slagteriarbejder for Danish Crown samt i Københavns Lufthavn. 

Gennem en længere periode har jeg arbejdet delvis som pædagogisk medarbejder på værksteder og delvis som kok med storkøkkendrift ved et privat dagbehandlingstilbud samt tilknyttede opholdssteder. 

Af relevante kurser kan bl.a. nævnes hygiejnebevis, mentalisering, konflikthåndtering, AMR, håndtering og forebyggelse af arbejdsulykker, brandbekæmpelse samt videoredigering og udvidet førstehjælp. 

Tidligere har jeg i min fritid brugt en del tid på bestyrelsesarbejde og trænerfunktion i den lokale idrætsforening.