Teddi Claus Normann Vang

Jeg er autodidaktisk kok, eftersom mine forældre gennem mange år har været forpagtere af restauranten i Knabstrup Hallen, og derfor har jeg tilbragt mange timer både som barn og ung i køkkenet sammen med dem. Efterfølgende arbejdede jeg i køkkenet på Skipperkroen i Mullerup og på Grand Park i Korsør. 

Endvidere har jeg arbejdet nogle år henholdsvis som slagteriarbejder for Danish Crown samt i nøglefunktion med bagagehåndtering i Københavns Lufthavn. 

Gennem en længere periode har jeg arbejdet delvis som pædagogisk medarbejder på værksteder og delvis som kok med storkøkkendrift ved et privat dagbehandlingstilbud samt tilknyttede opholdssteder. 

Af relevante kurser kan bl.a. nævnes hygiejnebevis, mentalisering, konflikthåndtering, AMR, håndtering og forebyggelse af arbejdsulykker, brandbekæmpelse samt videoredigering og udvidet førstehjælp. 

Tidligere har jeg i min fritid brugt en del tid på bestyrelsesarbejde og trænerfunktion i den lokale idrætsforening. Jeg har en stor passion for at lave thai-mad, nyder at arbejde i haven og ikke mindst at udføre gør-det-selv projekter, – og sætter allermest pris på at tage på skiferie. 

Jeg er grundlægger af firmaet Teddipus Vinduespolering. Jeg er gift og har to børn plus et par hunde, og vi er bosiddende i Knabstrup.