Tobias Wass Aastrand

Tobias Aastrand

Jeg er uddannet lærer med linjefag i dansk, samfundsfag og natur/teknologi.

Jeg har arbejdet i specialsektoren siden 2004, med erfaring som børneunge konsulent, samt mentor på EUC NVS.

Jeg er uddannet idræts coach inden for DGI og har en stor interesse i, at bringe krop og bevægelse i spil i mit arbejde. Derudover har jeg en fortid som ufaglært kok, som har givet mig mange gode kompetencer hvilket jeg nyder at inddrage, i min relation med ungerne.   

Jeg har en stor forkærlighed for at undervise både inde og udenfor klasselokalet og bruger gerne min interesse for musik, samt mine evner som frivillig brandmand, i mit arbejde. 

På Engvang-Den Grønne Skole har jeg fået mulighed for at imødekomme mit ønske om, at mit arbejde også skal være min hobby. Jeg arbejder efter mottoet: ”Det handler ikke om hvad individet skal, men hvad individet kan” og nyder derfor at tilpasse undervisningen til den enkelte elev.

Privat er jeg fridykker og bruger tid med min familie.