Yilmaz Koc

Jeg er uddannet lærer fra Holbæk seminarium med linjefag i matematik og samfundsfag. Siden min lærereksamen, har jeg undervist følgende andre fag: Idræt, historie, N/T, religion og har været jobvejleder.

Jeg har igennem 23 år arbejdet på folkeskolen og efterskolen, hvor jeg har undervist elever på indskoling, mellemtrinnet og udskoling, samt har underviste elever med autismespektrum og har ført elever til afgangsprøver i mine linjefag samt idræt, historie og religion. Derudover har jeg været jobvejleder i en periode og klasselærer samt kontaktlærer.

På Engvang – Den Grønne Skole står jeg for matematik, idræt, samfundsfag, historie og religion. Jeg glæder mig til at bidrage til et undervisningsmiljø, hvor eleverne skal arbejde praktisk og kreativt med alle fagene. Der skal være fokus på innovation og bæredygtighed. Undervisning hænger for mig uløseligt sammen med eksperimenterne og muligheden for at gå undersøgende til værks. Og selv det, der umiddelbart ikke lykkes, lærer vi af.

Jeg bor i Holbæk sammen med min hustru og har tre fuldvoksne børn, som er flyttet hjemmefra. Selvom jeg er efterhånden lidt ældre herre, så har jeg stadig et voksent barn inde i mig. Jeg elsker at dyrke sport, være handymand og være sammen med min familie.